jQuery(function ($) { $('#main-header #top-menu li:first-child a, .et_slide_in_menu_container .et_mobile_menu li:first-child a').addClass('ds-menu-active') $(window).scroll(function () { var scrollPos = $(window).scrollTop(); $('.ds-section').each(function (i) { var topPos = $(this).offset().top; if ((topPos - scrollPos)

Verksamhet

Vi har nåt för alla!

Fester & evenemang

Året om anordnar Östgöta Nation flera olika fester och evenemang! På våren den siste april har vi exempelvis en stor dagsfest med liveband på vår innergård följt av nattklubb. På hösten under oktober månad har vi vår alldeles egna bal Fest Filbyterium lundense! Balhelgen bjuder på en stor sittning i AF-borgen, med tillhörande eftersläpp och på söndagen är det som vanligt en ballunch som brukar vara mycket uppskattat.

Bal

Läs mer

Siste April

Läs mer

Tandem

Läs mer

Förköp & Gästkort

För att uppleva studentlivet i Lund krävs det att du antingen är student vid Lunds universitet eller att du köper ett gästkort. Gästkortet gäller i en vecka och säljs under expeditionens öppettider. Förköp kan också köpas på expeditionen och ger dig företräde i kön på våra klubbar till 23:30.
Mer info hittar du här

Maten på Östgöta nation

Här på Östgöta är vi mycket stolta över den mat vi lagar och serverar. Våra otaliga matutskott lyckas oavbrutet med att skapa nya goda måltider till våra besökare vilket har fått ryktet om maten på Östgöta Nation att spridas vida omkring i Lund. Klicka på bilderna för att läsa mer om våra olika matutskott!

Brunch

Läs mer

Lunch

Läs mer

Våra klubbar

På Östgöta Nation har vi två olika klubbar – Sunset och Downtown. Sunset är en av Lunds absolut äldsta klubbar som vi har på lördagar där det spelas mainstream elektronisk house. Downtown äger rum torsdagar jämna veckor och där kör vi RnB och Hiphop hela kvällen!

Sunset

Läs mer

Downtown

Läs mer

Sittningar

Vi erbjuder två grymma sittningar – varje lördag samt varannan torsdag. Efter varje sittning är det nattklubb och vid bokning ingår självklart inträde! Sittningen börjar 19:00 och håller på fram till 22:00. Köföreträdet till klubben gäller fram till 23:30.

Sittningar

Läs mer

Kontakta oss

Adelgatan 4, 223 50 Lund

expen@ostgota.nu

mån-fre kl. 10.00-18.00
0707 75 98 71

Kontakta oss

Adelgatan 4, 223 50 Lund

expen@ostgota.nu

mån-fre 10.00-18.00: 0707 75 98 71

@Östgöta Nation | All rights reserved