Östgöta Nation

ÖG

Välkommen till Lunds

första nation!

Vad är en nation för något?

Nationerna skapades för att ge studenterna i Lund ett andra hem, utanför institutionernas väggar. Nationerna erbjuder bla. luncher, bruncher, nattklubbar och sittningar, allt till väldigt förmånliga studentpriser. Dessutom har du möjlighet att söka stipendier, gå på bal, delta i kultur- och idrottsutskottens aktiviteter och självklart det viktigaste av allt: engagera dig och ha möjlighet att träffa massor av nya vänner! Nationen är en helt ideell organisation och all vinst går tillbaka till dess medlemmar i form av roliga aktiviteter och investeringar inför framtiden så att Lund kan erbjuda ett rikt studentliv även i fortsättningen.

Hur blir jag medlem i Östgöta Nation?

Registrera dig först via Studentlund och ta sedan en kort promenad till Östgöta Nation på Adelgatan 4, 100 meter från AF-borgen, där du besöker vår inskrivning som öppnar från den 23:e augusti! I början av varje termin har vi extraöppet, så kom och skriv in dig mellan måndag-fredag 10-18 eller lördag 11-13!

Det enda du behöver för att skriva in dig är ID och antagningsbesked eller registreringsintyg.

Här kommer alltid finnas förmän på plats så att du kan ställa alla dina frågor om nationen, novischperioden, medlemskap, att bli aktiv eller hur det fungerar med att söka boende i vårt fina hus. Du är även välkommen att dricka lite kaffe och hänga med oss!

Gilla även Östgöta nation på Facebook och följ oss på Instagram för att få information om olika evenemang eller se vad som händer på nationen!

Engagera dig!

Nedan hittar du ett formulär där du kan välja de tre utskott du helst vill jobba i. Skicka in ett svar så kommer någon av våra förmän att kontakta dig!

Eller gå med i vår tjänstemannagrupp på Facebook för att få reda på när vi söker jobbare till något av våra evenemang!

15 + 15 =