Östgöta Nation

ÖG

Välkommen till Östgöta Nation, Lunds första nation!

Ärade Novischer!

Stort grattis till antagningen och varmt välkommen till Lund och Östgöta Nation! Ditt val att bli en Lundastudent har just öppnat upp en helt ny värld som kommer ge dig minnen för livet! Vi på Östgöta Nation hälsar dig välkommen till en fantastisk vårtermin fylld av festligheter, glädje och allt som hör studentlivet till.

För att välkomna Dig som novisch extra mycket till Lund har vi på Östgöta Nation en novischperiod som börjar 14:e februari där allt handlar om att du ska få en oförglömlig upplevelse med andra novischer och äldre östgötar samtidigt som du blir guidad genom Lunds studentliv. Under februari månad kommer novischförmännen tillsammans med faddrar anordna en sagolik novischperiod där vi skapar minnen för livet!

För mer information om novischperioden spana in vår novischfolder till höger!

Bli en del av Östgöta Nation

och vår gemenskap!

Hur blir jag medlem i Östgöta Nation?

Registrera dig först via Studentlund och ta sedan en kort promenad till Östgöta Nation på Adelgatan 4, 100 meter från AF-borgen, där du besöker vår inskrivning som öppnar från den 17 januari! I början av varje termin har vi extraöppet, så kom och skriv in dig mellan måndag-fredag 10-18 eller lördag 11-13!

Det enda du behöver för att skriva in dig är ID och antagningsbesked eller registreringsintyg.

Här kommer alltid finnas förmän på plats så att du kan ställa alla dina frågor om nationen, novischperioden, medlemskap, att bli aktiv eller hur det fungerar med att söka boende i vårt fina hus. Du är även välkommen att dricka lite kaffe och hänga med oss!

Den här våren kan du även skriva in dig digitalt, det gör du enklast genom att klicka på knappen ¨Skriv in dig!¨ här ovan och fyller i formuläret.

Gilla även Östgöta nation på Facebook och följ oss på Instagram för att få information om olika evenemang eller se vad som händer på nationen!

 Engagera dig,

och bli aktiv på Östgöta Nation!

Vill du engagera dig och bli aktiv på Östgöta Nation? Varmt välkommen!

Här på Östgöta Nation har vi flera aktiva utskott. Brinner du för att laga mat, blanda drinkar, baka, eller fotografera? Du är varmt välkommen att vara med på allt!

Att bli en del av vår tjänstemannakår ger dig erfarenheter, gemenskap och vänner för livet! Du som engagerar dig och bidrar till nationens bästa får som tack möjligheten att delta på våra vierisittningar.

När du blir aktiv hos oss får du även köföreträde och gratis inträde till våra klubbar, Downtown och Sunset.

Bli en del av oss och vår gemenskap! Gå med i vår facebookgrupp för att ta del av information från våra förmän gällande utskott.

Du kan även maila vår ProQurator Social på pqs@ostgota.nu för mer information!

Novischförmän

Frida Mohlin och Perya Khezri

Våra Novischförmän planerar och säkerställer att alla novischer på Östgöta Nation får en helt fantastisk start på sin studietid i Lund. Glöm inte att skriva in dig och ta del av en oförglömlig novischperiod!

Mail: novischeriet@ostgota.nu