Östgöta Nation

ÖG

Brandkårnevalen 2022

19-22 Maj

Tack för denna gången!

Östgöta Nation presenterar sin alldeles egna Brandkårneval! 

Bara ett stenkast ifrån Lundagård och den stora Lundakarnevalen så hittar du Östgöta Nations alldeles egna BRANDKÅRNEVAL! 

Under fyra dagar kommer Adelgatan 4 att förvandlas till ett nav av festligheter och dekadens. Från tidig Torsdag den 19:e maj tills sent på Lördagsnatten den 21:a maj, kommer det bjudas på god mat, törstsläckande dryck, livemusik och andra överraskningar. På Söndagen kan du antingen avsluta din karnevalshelg med en mysig brunch eller tagga till för Lundakarnevalens sista kväll!

Kom till Östgöta Nation och ta del av bruset på Adelgatan som skapas med ljudet från live-artister, DJs och karnevalsfirande studenter. Oavsett om du svänger förbi ett par timmar eller blir en brandkårnevals-stammis så är du mer än välkommen och vi lovar en helg som du och dina vänner sent kommer glömma!

Karnevalstab

Karnevalstab

Jacob Nilsson Rudolf och Joar Cook Sollgard

Tillsammans planerar och genomför Karnevalsgeneralen och Karnevalsöversten karnevalsdagarna på Östgöta Nation, det här året presenterar Jacob och Joar Brandkårnevalen. Med sin kommitté kommer dem släcka alla bränder som uppstår och erbjuda dagspubar, klubbar och brunch på Adelgatan 4. Kom och häng på Östgöta Nation och njut av vårsolen och livemusik på innergården.    

Mail: karneval@ostgota.nu 

Karnevalskommittén

Vårt Karnevalsgalleri

Här hittar du bilder från gångna karnevaler på Östgöta Nation

Vårt Karnevalsgalleri

Här hittar du bilder från gångna karnevaler på Östgöta Nation

Vårt Karnevalsgalleri

Här hittar du bilder från gångna karnevaler på Östgöta Nation

 

Lundakarnevalen 20-22 maj

Lundakarnevalen anordnas av Lundakarnevalen vart fjärde år och iår är det återigen vart fjärde år i Lund. Kanske en av världens mest glädjefyllda karneval som du absolut inte får missa! Lundakarnevalen arrangeras av Lundastudenter och har allt att erbjuda – tältnöjen, tombolabodar, studentspex, radiosändningar, artister och självklart mat och dryck.

Dessutom går karnevalståget genom Lundsgator och sprider karnevalistisk glädje till alla cirka 400 000 tillresta besökare.

I år är temat Katastrofalkarneval, du kan läsa mer om årets Lundakarneval här!