Novischaktiviteter

Inskrivning: 22/8-17/9

Den 22 augusti öppnar inskrivningen på Östgöta Nation. Ta steget in i studentlivet genom att bli medlem i Lunds äldsta nation! Glöm även inte att anmäla dig till våra novischaktiviteter. Ta med antagningsbesked och ID så fixar vi resten. Öppettider för inskrivning: vardagar 10-18. Lördagar 11-13.

Novischpub: 8/9 kl. 18-22

Novischperioden drar igång! Kom och träffa dina faddrar, dina gruppmedlemmar och lär känna alla nya människor. Perfekt tillfälle för att diskutera utklädnader och köra några roliga lekar för att bryta isen. Efter puben blir det utgång på nationens nyaste klubb; Downtown!

Novischdag 1: 10/9

Nu börjar det roliga. Under vår första heldag kommer vi att lära känna varandra och delta i olika aktiviteter som novischförmännen planerat för oss. Denna dag kommer att gå i sportens tecken där vi kommer att leka av oss med hjälp av roliga lekar. Följ med på en dag fylld av roliga aktiviteter med dina nyfunna vänner!

Novischdag 2: 15/9

Nu när vi börjat lära känna varandra fortsätter aktiviteterna. Tillsammans med din novischgrupp kommer det styras lekar och poängjakter. Det är nu ni visar vilken stark grupp ni blivit och ni får chansen att visa nationen vad ni går för!

Novischfesten: 23/9

En stor fest med trerättersmeny för att fira alla våra nya medlemmar! Det kommer bjudas på sång, tal och priser kommer att delas ut till de som har utmärkt sig. En mycket trevlig kväll för endast 200 kr.

För att delta i novischverksamheten anmäler du dig antingen när du skriver in dig på nationen eller genom att skicka ett mail till novischeriet@ostgota.nu.

Ta chansen och bli en del av Lunds bästa gäng! Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss!

DSC_2424