Sittningar

Östgöta Nation erbjuder från och med i höst två grymma sittningar – varje lördag samt varannan torsdag. Efter varje sittning är det nattklubb – vid bokning ingår självklart inträde!

Torsdagar

Vår sittning under jämna torsdagar, Downtownsittningen, är ett av Lunds senaste tillskott av sittningar. För 150 kronor/person får du en tre-rätterssittning i vår mysiga Gillestuga. Precis som på lördagar har vi 120 platser vilket passar perfekt för tentasittningar, födelsekalas eller andra roliga aktiviteter.

Upplägget är precis som på lördagar och sittningen börjar med fördrink 18.30 (dvs 19.00 (..)).

På våra torsdagssittningar gäller samma tider som på lördagar och självklart erbjuder vi vegetariska alternativ!

Lördagar

Sunsetsittningen på lördagar, som börjar med fördrink 18.30 (d v s 19.00 (..)), klassas av många som Lunds bästa och de drygt 120 platserna tar slut snabbt, till stor del beroende på den grymma maten och den oöverträffade stämmningen – den sitter vid det här laget i väggarna!

På Sunsetsittningen får du som sittningsgäst en huvudrätt samt, välja mellan två förrätter och två efterrätter, självklart finns även vegetariska alternativ för de som har anmält detta. Det gäller dock att såväl boka som komma i tid till sittningen, dörrarna till sittningen stängs 19.30(..) och blir man sen missar man fördrinken och eventuellt även chansen att välja sin mat. Ett kuvert kostar 150 kronor!

Söderströms källare – Östgötas gourmetmiddag!

En fredag i månaden arrangerar vi stolt Söderströms källare – en femrätters gourmetmiddag till ett mycket förmånligt pris. Maten lagas av ett mycket professionellt gäng (styrt av vår förman Jesper som annars jobbar som kock på Grand hotel) och dryckerna är särskilt utvalda för att passa den ofta temasatta maten. Platserna till ”Södis” går åt oerhört snabbt så se till att skaffa platser redan idag!

 

 

Boka!

Boka en sittning genom att maila pqe@ostgota.nu.

Minimiantal för att boka sittning är 8 personer, det vill säga ett bord.

Var ute i god tid, platserna går åt i samma rasande fart som Östgöta Sädes på Östgöta Nation!

Efter bekräftelse av datum skrivs ett kontrakt och en faktura skickas ut med förfallodag på 20 dagar